Contact

Contactaţi Bayer România

S.C. BAYER S.R.L.
Șos. București – Ploiești nr. 1A, clădire B, etaj 1
sector 1, 013681 București, România
Înmatriculata la Registrul Comerţului sub nr. J40/1852/1997
Cod Unic de Înregistrare: 9275030
Cod de Înregistrare fiscală: RO9275030
Capital social subscris şi integral vărsat: 13.689 RON
Telefon: 021.529.5900
Fax: 021.529.5998

Dacă doriţi să ne contactaţi în oricare dintre situaţiile următoare, vă rugăm să utilizaţi adresele de mai jos:

  1. Pentru a raporta reacţii/evenimente adverse legate de utilizarea unui produs farmaceutic Bayer puteţi accesa Bayer AG, Pharmacovigilance, https://adr.anm.ro/  sau trimite un mesaj la adresa pharmacovigilance_romania@bayer.com | Mai multe informaţii aici
  2. Pentru aspecte privind calitatea unui produs farmaceutic Bayer: quality_romania@bayer.com | Mai multe informaţii aici
  3. Pentru aspecte privind informaţii medicale specifice legate de un produs farmaceutic Bayer: medical-info-ro@bayer.com | Mai multe informaţii aici
  4. Pentru orice alte întrebări, comentarii şi / sau sugestii: reception_romania@bayer.com

 

Mai multe informații despre confidențialitatea datelor cu caracter personal prelucrate în scop de farmacovigilență găsiți aici.

:

:

Datele dumneavoastră vor fi tratate în mod confidenţial şi strict în scopul comunicat. Nu vom divulga datele dumneavoastră către terţi.

Precizări legale

 

"Oamenii sunt diferiţi în ceea ce priveşte reacţiile lor biologice la produsele medicale. De aceea, nu toate reacţiile adverse (reacţii secundare), asociate cu folosirea produselor medicale, pot fi detectate în timpul dezvoltării clinice şi nu se poate face acest lucru nici măcar prin studii clinice comprehensive. Înregistrarea din surse globale a cât mai multor reacţii adverse, oricât de rare ar fi ele, este de o importanţă incontestabilă pentru siguranţa continuă a pacientului şi a medicamentului (farmacovigilenţă).

 

Pentru Bayer, din perspectiva unei companii farmaceutice globale, farmacovigilenţa ocupă un loc central, dincolo de conformitatea oferită de reglementările internaţionale. Pentru ca Bayer să furnizeze informaţii actualizate cu privire la produsele Bayer, este nevoie de sprijinul dumneavoastră, fie că sunteţi client, pacient sau profesionist în domeniul sănătăţii.

 

Dacă doriţi să ne comunicaţi un efect secundar advers sau o reclamaţie legată de calitatea produselor, vă rugăm să contactaţi persoana care se ocupă de sănătatea dumneavoastră (de ex., medicul sau farmacistul dumneavoastră) sau autoritatea locală de resort.

 

Solicitările pot fi, de asemenea, trimise la: Bayer AG, Pharmacovigilance."