Bayer este o companie globală care activează în domeniul sănătății și nutriției. Suntem prezenți în întreaga lume și ne poziționăm ca membru activ al societății în toate comunitățile în care activăm. Odată cu această prezență vine și responsabilitatea, la care aderăm prin urmărirea unor principii clar definite care exprimă filosofia noastră etică de bază. Aceste principii guvernează modul în care ne evaluăm pe noi înșine, precum și modul în care vrem să fim evaluați.

Carta noastră de principii etice

Respectul pentru demnitatea umană și drepturile omului este temelia etică a tot ceea ce facem. Tratăm oamenii corect și cu respect, indiferent de religie, naționalitate, origine etnică, cultură, sex sau orientare sexuală. Noi prețuim și promovăm diversitatea.

Suntem convinși că știința și inovația sunt esențiale pentru progresul societății, prosperitatea și luarea deciziilor politice. Suntem în favoarea cercetării și dezvoltării continue la cel mai înalt nivel și ne străduim în permanență să producem produse noi și mai bune pentru a satisface nevoile clienților noștri și pentru a aduce beneficii societății. Odată cu acceptarea societății, angajamentul nostru față de știință și inovație este fundamentul succesului nostru economic.

Suntem în favoarea dezvoltării durabile și ne angajăm să facem afaceri într-un mod responsabil din punct de vedere economic, ecologic și social. Ne așteptăm la aceleași standarde din partea partenerilor noștri.

Luăm în serios responsabilitatea noastră socială și colaborăm în proiecte și parteneriate cu comunitatea științifică și societatea în ansamblul ei. În acest fel, încercăm să aducem un plus de valoare.

Suntem dedicați dialogului, transparenței și colaborării în relațiile noastre cu publicul larg.

Apreciem concurența loială și tratamentul echitabil al tuturor părților interesate. Integritatea este esențială pentru valorile noastre și nu tolerăm activitatea ilegală.

Siguranța este prioritatea noastră principală. Ne propunem să susținem cele mai înalte standarde în ceea ce privește produsele, procesele și siguranță la locul de muncă.

Lucrăm pentru a asigura utilizarea sigură a produselor noastre și pentru a ne informa clienții despre avantaje și riscuri.

Ce valori îi unesc pe angajații noștri?

 

Cultura noastră corporativă este construită pe valorile noastre LIFE, care sunt ferm ancorate în compania noastră și ne oferă îndrumări în munca noastră zilnică. LIFE reprezintă Leadership, Integritate, Flexibilitate și Eficiență.

Tot ceea ce facem este aliniat la aceste valori.

 

Valorile LIFE

Leadership

 

 

 • Fii pasionat de performanță

 • Fii lider către un scop precis

 • Dezvoltă-te pe tine și pe ceilalți

Integritate

 

 • Acționează sustenabil și fii un model demn de urmat

 • Construiește încredere și fii incluziv

 • Colaborează și conectează-te

Flexibilitate

 

 • Creează valoare pentru client

 • Inovează și experimentează

 • Îmbrăţişează transformarea digitală

Eficiență

 

 • Dă dovadă de responsabilitate

 • Acționează rapid și pragmatic

 • Fii curajos și dă-le și altora puterea să fie