• Divizia Crop Science

  Bayer este a treia cea mai mare companie furnizoare de inovaţie în domeniul agriculturii la nivel mondial, iar obiectivul nostru este acela de a face economia agricolă şi mai productivă. Vrem să ne dezvoltăm mai rapid decât piaţa, punând accentul pe o creştere profitabilă şi sustenabilă, folosind inovaţii de top şi o abordare orientată către consumator.

  Detalii
 • Divizia Pharmaceuticals

  Divizia Pharmaceuticals se concentrează asupra produselor eliberate pe bază de prescripţie medicală, în domeniul sănătății femeilor și cardiologiei, precum și asupra terapiei de specialitate în ariile oncologiei, hematologiei și oftalmologiei. Divizia cuprinde totodată și unitatea comercială a radiologiei.

  Detalii
 • Divizia Consumer Health

  Prin portofoliul său vast de mărci de referință, divizia Consumer Health îşi doreşte să sprijine oamenii în a face mai mult pentru sănătatea și bunăstarea lor. Această abordare nu doar ameliorează calitatea vieții personale, ci poate reduce simțitor costurile din domeniul sănătății.

  Detalii
 • Country Platform

  Country Platform înglobează funcţiile de suport pentru diviziile de business.

  Detalii

Divizia Pharmaceuticals

Divizia Pharmaceuticals se concentrează asupra produselor eliberate pe bază de prescripţie medicală, în special în domeniul sănătății femeilor și cardiologiei, precum și asupra terapiei de specialitate în ariile oncologiei, hematologiei și oftalmologiei. Divizia cuprinde totodată și unitatea...

Detalii

Divizia Consumer Health

Prin portofoliul său vast de mărci de referință, divizia Consumer Health are scopul de a sprijini oamenii în a face mai mult pentru sănătatea și bunăstarea lor. Aceasta nu doar ameliorează calitatea vieții personale, ci poate de asemenea să reducă simțitor costurile din domeniul sănătății.

Detalii

Divizia Crop Science

Bayer se află pe locul al treilea între cele mai mari companii inovatoare pentru domeniul agricol și ne propunem să ajutăm la construirea unei economii agricole mai productive. Obiectivul nostru este de a ne dezvolta mai rapid decât piața, concentrându-ne pe generarea rentabilității și a creșterii sustenabile...

Detalii