Divizia Pharmaceuticals

Divizia Pharmaceuticals se concentrează asupra produselor eliberate pe bază de prescripţie medicală, în special în domeniul sănătății femeilor și cardiologiei, precum și asupra terapiei de specialitate în ariile oncologiei, hematologiei și oftalmologiei. Divizia cuprinde totodată și unitatea comercială a radiologiei, care comercializează echipament imagistic de diagnosticare cu substanță de contrast precum și substanțele de contrast aferente.

Prin intermediul produselor noastre inovatoare urmărim să realizăm beneficii terapeutice semnificative pentru pacienți, venind în același timp în întâmpinarea cerințelor tot mai mari ale medicilor și asiguratorilor din domeniul sănătății.

Pentru a ne proteja creșterea pe termen lung, vom extinde în continuare activitățile noastre de cercetare aflate în faze incipiente și vom impulsiona dezvoltarea clinică a candidaților pentru ingrediente active descoperite în laboratoarele proprii. Mai mult, vom continua să ne suplimentăm sistematic portofoliul de dezvoltare prin semnarea de acorduri și achiziții de sublicențiere.

 

Găsiți toate informațiile privind divizia Pharmaceuticals din cadrul Bayer la adresa www.pharma.bayer.com