Sănătate

Bayer este singura companie de talie mondială care cercetează simultan îmbunătățirea sănătății oamenilor, animalelor și plantelor. Colaborarea sistematică și intensă dintre cercetători care depășește aria lor originală de specializare imprimă un nou elan. De la produse farmaceutice de renume mondial până la platforme înalt tehnologizate, de la tehnologii inovatoare de diagnosticare până la medicamente pentru uz veterinar – Bayer respiră o cultură transfrontalieră a inovației răspândită în toate domeniile de cercetare.

Andreas Werner (stânga) și Francesco Lo Grande curăță și monitorizează tijele agitatoare ale unui agitator de producere a unguentului Bepanthen™ care favorizează vindecarea rănilor.

Divizia Consumer Health

 

În cadrul diviziei noastre Consumer Health, activitățile de cercetare și dezvoltare din centrele de dezvoltare a produselor din Morristown, New Jersey; Memphis, Tennessee, Statele Unite și Gaillard, Franța, se concentrează asupra dezvoltării medicamentelor eliberate fără prescripție medicală, a produselor medicale de îngrijire a pielii și a suplimentelor alimentare pentru a le conferi maturitate pe piață. Orientate în funcție de consumatorii finali, strategiile noastre de dezvoltare sunt proiectate pentru extinderea și îmbunătățirea portofoliului nostru de mărci, prin noi produse și noi forme de administrare. De asemenea, activăm pentru obținerea reclasificării actualelor medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală ca produse OTC. Am introdus în 2014 o serie de noi extinderi ale liniilor de produse spre diverse piețe. Acestea au inclus noi forme de administrare și de utilizări pentru mărci existente precum Canesten™ și Bepanthen™ / Bepanthol™.