• Servicii medicale pe plan mondial

     

Fiind o companie de Stiințe ale Vieții, una dintre principalele noastre priorități comerciale o reprezintă sectorul de îngrijire medicală. Dezvoltăm produse și soluții inovatoare care îmbunătățesc calitatea vieții oamenilor prin prevenirea și terapia bolilor și, de asemenea, contribuim la bunăstarea societății.

Planificare familială: Femeile din țările în curs de dezvoltare și emergente trebuie să poată prelua controlul asupra propriilor vieți. Colaborând cu parteneri, Bayer are obiectivul de a furniza mai m Zoom image
Planificare familială: Femeile din țările în curs de dezvoltare și emergente trebuie să poată prelua controlul asupra propriilor vieți. Colaborând cu parteneri, Bayer are obiectivul de a furniza mai multe informații despre sănătate și educație medicală pentru a reduce riscurile asociate cu sarcinile neplanificate și întreruperile nesigure de sarcină.

În domeniul medicamentelor cu prescripție, activitatea noastră se concentrează în principal pe domeniul sănătății femeilor și cardiologie, precum și pe produse terapeutice de specialitate în domeniile oncologiei, hematologiei și oftalmologiei. În domeniul medicamentelor eliberate fără prescripție medicală, punem pe piață produse analgezice, produse pentru reducerea riscului cardiovascular, pentru tuse și răceală, produse dermatologice, de îngrijire a picioarelor, împotriva tulburărilor gastrointestinale, de nutriție și protecție solară.

În fiecare an, investim sume considerabile în cercetarea și dezvoltarea de noi produse farmaceutice și terapii. Ne dorim ca oamenii să poată împărtăși beneficiile evoluției medicinii, indiferent de venituri sau de locul în care trăiesc. Pentru detalii despre programele noastre de cercetare și dezvoltare, citiți raportul anual integrat pe 2016.

De asemenea, colaborăm cu parteneri din toată lumea pe diferite programe și inițiative. De exemplu, contraceptivele noastre hormonale sunt puse la dispoziție la nivel global prin programe de planificare familială. Donăm Organizației Mondiale a Sănătății două dintre substanțele noastre active pentru a susține lupta împotriva tripanosomiazei africane și a bolii Chagas, boală larg răspândită în America Latină. De asemenea, dezvoltăm în continuare una dintre aceste substanțe active special pentru tratamentul pediatric și, în cadrul unui parteneriat pentru dezvoltarea produselor cu DNDi (Drugs for Neglected Diseases initiatives), studiem dacă o substanță activă utilizată de divizia Bayer Animal Health ar putea fi eficientă și împotriva oncocercozei la oameni.

Prevenirea Zika, a malariei, a febrei Dengue și a bolilor similare

Susținem, de asemenea, programe pentru controlul bolilor precum malaria, febra Dengue și virusul Zika, transmise prin vectori precum țânțarii.

Articolul central al ediției: Viața cu febra Dengue

În timp ce febra Dengue poate afecta toate categoriile de populație și primește atenție sporită, alte boli tropicale afectează cei mai săraci oameni din lumea noastră.

> Aflați cum luptă Bayer împotriva bolilor tropicale neglijate.

Principalul nostru punct de interes în acest sens îl reprezintă proiectele de dezvoltare a produselor și parteneriatele. Mai mult, oferim instruire și inițiative educaționale, al căror obiectiv este obținerea rezultatelor optime pentru sănătatea publică și mediul înconjurător, cât mai durabile posibil:

  • Răspândirea cunoștințelor: Educăm populațiile locale cu privire la bolile purtate de vectori și le predăm competențele de care au nevoie pentru a preveni infecțiile în mediile lor specifice.
  • Instrumente de învățare online: Am dezvoltat o platformă online de învățare interactivă pentru persoanele care trăiesc în zonele cu risc ridicat: Laboratorul de învățare pentru controlul țânțarilor.
  • Parteneriate: Din 2008, colaborăm cu IVCC (International Vector Control Consortium) pentru a dezvolta noi insecticide care sunt necesare de urgență pentru a proteja sănătatea populației.
  • De asemenea, colaborăm cu organizații naționale, precum IMR din Malaysia și Institutul Noguchi din Ghana și cu multe alte organizații din Africa.
  • Gestionarea responsabilă a produselor: În afară gamei noastre de produse, oferim și asistență și instruire cu privire la utilizarea corectă a produselor noastre.
  • Colaborare: Ca parte din colaborarea noastră cu CDC (Center for Disease Control and Prevention) din SUA, punem la dispoziția guvernului din Puerto Rico produse și materiale de instruire pentru a susține populația locală în eforturile acesteia de a elimina virusul Zika.