Bayer vine în întâmpinarea nevoilor societăţii

Provocările pe care societatea le are de înfruntat nu au dispărut. Doar au crescut. Populaţia în creştere şi fenomenul îmbătrânirii fac necesare medicamente noi şi mai bune, precum şi surse de hrană mai numeroase şi de bună calitate. Ce soluţii oferă Bayer?

Aproape unul din trei oameni moare din cauza unei boli cardiovasculare

 Bolile cardiovasculare


Bolile cardiovasculare reprezintă una dintre principalele probleme de sănătate la nivel mondial şi una dintre cele mai frecvente cauze de deces. Potrivit statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, aproape 1 din 3 oameni moare din cauza unei forme de afecţiuni respiratorii sau a unei boli cardiovasculare, inclusiv infarct miocardic şi accident vascular cerebral. Multe dintre aceste boli şi consecinţele lor adesea fatale pot fi evitate printr-o prevenţie eficientă. Şi totuşi, numărul de oameni afectaţi este în creştere în întreaga lume. Acest fapt se datorează în mare parte unui stil de viaţă nesănătos, caracterizat de o alimentaţie bogată în grăsimi şi lipsa activităţii fizice, ce favorizează factori de risc precum obezitatea, un nivel crescut al lipidelor în sânge, hipertensiune şi diabet. Bayer oferă o varietate de produse cardiovasculare pentru tratarea eficientă a pacienţilor şi explorează noi terapii dedicate acestor afecţiuni.

 

 

Oamenii în vârstă vor să se menţină tineri şi activi

Speranţa de viaţă

 

Speranţa de viaţă a oamenilor este în creştere. Până în 2050, numărul persoanelor de peste 60 de ani se va fi dublat până la două miliarde. În consecinţă, problemele specifice vârstei vor deveni o provocare şi mai serioasă pentru societate. Alături de bolile cardiovasculare, incidenţa afecţiunilor precum cancerul, problemele oculare şi artrita este în creştere. Medicamentele noastre cu şi fără prescripţie medicală pot ajuta persoanele în vârstă să se bucure de o viaţă activă pentru mai mult timp. Noi le punem la dispoziţie produse şi informaţii care să le permită să îşi păstreze sănătatea la cote maxime.

 

Hrana pentru o populaţie globală în creştere

 

Populaţie în creştere

Asigurarea hranei pentru populaţia globală în creştere este una dintre cele mai mari provocări cu care lumea se confruntă. Până în anul 2050, planeta noastră va găzdui peste 9 miliarde de oameni. Cu toate acestea, suprafaţa de terern agricol disponibilă este în scădere, datorită urbanizării, nivelurilor crescute de salinitate şi eroziunii solului. În plus, fenomenele climatice extreme precum seceta şi inundaţiile impactează în mod negativ cantitatea şi calitatea recoltelor. Pentru a asigura surse adecvate şi sigure de hrană pentru o populaţie din ce în ce mai numeroasă, productivitatea agricolă trebuie să crească cu 60%. Astfel, sunt necesare seminţe inovatoare şi produse moderne de protecţie a culturilor.

 

1 din 7 oameni suferă de o boală tropicală

 

Familii africane

 

Peste un miliard de oameni suferă de boli tropicale, în special în economiile cu venituri scăzute şi medii din Africa şi America Latină. Malaria, orbirea de râu, boala africană a somnului, boala Chagas şi febra dengue, netratate, pot fi fatale sau provoca dizabilităţi cronice, cu efecte pe toată durata vieţii. Acese boli sunt răspândite de către insectele purtătoare de agenţi patogeni sau prin apa contaminată în care larvele se înmulţesc. Lucrăm alături de guverne, ONG-uri, fundaţii, organizaţii şi alte companii pentru a diminua sau eradica 10 boli tropicale până în anul 2020. De ajutor ne sunt medicamentele şi insecticidele noastre, utilizate pentru a ţine sub control răspândirea bolilor.