Proiectele noastre

Laboratorul de stiinţe Bayer - Baylab

Ştiinţa se află în centrul universului Bayer, alimentează inovaţia şi ne oferă premisele de a crea o viaţa mai bună. O componentă cheie a implicării Bayer în cadrul societăţii este aceea de a familiariza publicul larg cu domeniul ştinţific şi a încuraja interesul pentru inovaţie. Ne-am dorit să facem încă un pas în această direcţie, gândindu-ne la cum am putea scoate ştiinţa din convenţionalele laboratoare şi a o prezenta generaţiilor tinere în cel mai bun mod. Aşa a luat fiinţă Baylab.

Detalii

Bayer România se alătură ca partener al Asociaţiei «Caravana cu Medici»

Ne dorim să oferim o viaţă mai bună locuitorilor din comunităţile în care suntem prezenţi. De aceea, începând cu luna iulie 2016, suntem bucuroşi să fim parteneri ai Asociaţiei «Caravana cu Medici», o organizaţie ne-guvernamentală care oferă asistenţă medicală şi investigaţii de laborator, în mod gratuit, locuitorilor din zonele rurale izolate ale României.

Astfel, aproape 300 de pacienţi din fiecare localitate pe care o vizităm, vor beneficia de o evaluare multi-disciplinară a stării de sănătate, lucru care, pentru mulţi dintre aceştia, ar rămâne un vis.

Detalii

 

 

Un nou proiect Bayer România ─ LIFE & Science Talks.

Pe scurt, o serie de conferinţe pentru studenţi, organizate în fiecare lună, prin intermediul cărora ne dorim să promovăm expertiza şi viziunea Bayer în domeniul Ştiinţelor Vieţii.

LIFE & Science Talks face parte din seria proiectelor educaţionale derulate de către Bayer în România, cu scopul de a trezi interesul elevilor şi studenţilor faţă de învăţare şi ştiinţă, ca premisă pentru o viaţă mai bună.

Detalii

Proiecte susţinute de Fundaţia Bayer Cares

Angajamentele speciale au nevoie de resurse speciale. Acesta este motivul pentru care Fundaţia Bayer Cares susţine voluntarii din cadrul Bayer Group şi zonele din vecinătatea sediilor sale cu granturi pentru proiecte. Aici, accentul se pune pe abordări sustenabile inovatoare, ce pot fi folosite drept model pentru proiecte viitoare.

Detalii