Un nou proiect Bayer România

Începutul de an vine cu veşti bune: dăm startul unui nou proiect Bayer România ─ LIFE & Science Talks.

 

Pe scurt, o serie de conferinţe pentru studenţi, organizate în fiecare lună, prin intermediul cărora ne dorim să promovăm expertiza şi viziunea Bayer în domeniul Ştiinţelor Vieţii.

 

Detalii despre ediţiile trecute şi viitoare ale LIFE & Science Talks găsiţi mai jos:

Ediţii LIFE & Science Talks

How to deliver more than products?

 

Aproape 30 de studenţi ai Facultăţii de Agricultură din cadrul Universitatăţii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, au aflat răspunsul la această întrebare, pe data de 31 Ianuarie 2017, de la Sorin Daraban, Marketing Manager în cadrul Diviziei Crop Science a Bayer România.

 

Agricultura de succes în România înseamnă astăzi mult mai mult decât produse de calitate – presupune o cunoaştere excelentă a specificului local, atenţia către consumator şi pasiunea neîngrădită pentru inovaţie.

 

„Am fost foarte motivată să îmi lărgesc graniţele şi să muncesc mai mult pentru a ajunge la rezultat.“

„Am apreciat în mod deosebit transparenţa speaker-ului, cantitatea de informaţii practice aflate şi varietatea subiectelor (marketing, psihologie, agricultură). Conferinţa a fost foarte productivă, informaţie multă, repartizată corect şi coerent. Nu am găsit minusuri.“

 

Acestea sunt doar câteva dintre gândurile împărtăşite de participanţi la finalul evenimentului. Totodată, au fost culese și propunerile participanților referitor la sesiunile următoare.

 

LIFE&Science Talks January 31    LIFE&Science Talks January 31

Despre etica în corporaţii, la cea de-a II-a ediţie a evenimentului LIFE & Science Talks

 

Cum poate o companie de talia Bayer să se asigure că activitatea sa este definită de integritate? Printr-un set de reguli clare stabilite la nivel global, adaptate la principiile legislative din fiecare ţară în parte, deschidere către dialog şi informare continuă a întregii echipe.

 

Pe 22 februarie 2017, studenţi ai facultăţilor de Știinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Medicină și Farmacie şi de la Drept au putut afla despre standardele de etică şi complianţă care fac din Bayer o companie de succes de peste un secol, despre rigorile existente atât la nivel global cât şi pentru fiecare angajat în parte, dar şi riscurile pe care nerespectarea acestora le presupune.

 

Prezentarea a fost susţinută de către Mihai G. Popa, Country Head of Law, Patents and Compliance în cadrul Bayer România.

 

LIFE&Science Talks 

 

LIFE&Science Talks M.Popa  LIFE&Science Talks M.Popa

 

 


     

 

 

 

 

 

Life&Science Talks