Susţinem transparenţa

Transferurile de valoare către profesioniştii din domeniul medical

Bayer îşi propune să asigure transparenţa relaţiilor sale financiare cu profesioniştii din domeniul medical şi consideră că această abordare are o valoare adăugată pentru industria farmaceutică inovatoare.

Colaborarea în cercetare aduce beneficii pacienţilor şi societăţii

Colaborarea dintre industria farmaceutică şi profesioniştii din domeniul medical a dus la apariţia unor medicamente inovatoare şi a schimbat modul în care numeroase boli ne afectează viaţa. Noi, la Bayer, avem convingerea că printr-o colaborare strânsă şi o instruire continuă a profesioniştilor din domeniul medical putem obţine cele mai bune rezultate pentru pacienţii pe care vrem să îi ajutăm.


Modul în care Bayer colaborează cu profesioniştii din domeniul medical

Industria farmaceutică – Profesioniştii din sănătate: O relaţie reglementată

Atunci când colaborăm cu experţi din domeniul medical, respectăm legislaţia în vigoare şi reglementările care definesc în mod clar interacţiunea dintre industrie şi profesoniştii din domeniul medical, cum ar fi Legi ale sănătăţii sau coduri ale industriei. În plus, aceste reglementări sunt amendate prin diverse regulamente, precum Sunshine Act în Statele Unite, Codul de transparenţă EPFIA în Europa şi diverse alte prevederi legislative de raportare la nivel local. Şi respectăm întru totul independenţa şi integritatea acestor profesionişti.

 

Ce este Codul de transparenţă EFPIA >

În calitate de membru al Federaţiei Europene a Industriei şi Asociaţiilor Farmaceutice (EFPIA) şi în concordanţă cu valorile fundamentale ale companiei noastre, susţinem pe deplin Codul de transparenţă EFPIA. Potrivit acestui Cod, Bayer va face publice plăţile, precum şi beneficiile în natură către profesioniştii din domeniul medical şi organizaţiile de profil în cadrul paginilor de web globale şi locale ce aparţin Bayer.

 

Ce prevede Codul de transparenţă EFPIA >

În concordanţă cu prevederile Codului de transparenţă EFPIA, Bayer va publica transferurile de valoare către profesioniştii şi organizaţiile din domeniul medical nu mai târziu de iunie 2016.

Publicarea raportărilor

Aflaţi mai multe despre modul în care colectăm şi raportăm transferurile de valoare către profesioniştii din domeniul sănătăţii şi accesaţi datele raportate de noi la nivel naţional.

Accesaţi datele raportate la nivel naţional